10 best geteste slimme thermostaten op volgorde

  1. veiligheid
  2. slimme thermostaat

Laatst bijgewerkt: 29 apr. 2024

Aandacht! Ben je op zoek naar een slimme thermostaat die bij je past? We hebben de top 10 slimme thermostaten samengesteld, die op dit moment het meest gevraagd zijn op de Nederlandse markt. Of je nu kiest voor een eenvoudige installatie, slimme functies of prijs, wij hebben het allemaal. Maak je klaar om een ​​slimme thermostaat te vinden die bij je past! Kijk je mee? 

De top 10 beste slimme thermostaten voor iedereen kun je snel en eenvoudig via deze pagina vinden. Op die manier hoef je hier niet al te lang naar te zoeken, maar krijg je toch de beste ervoor. 

Wij zijn voor je aan de slag gegaan om de top 10 slimme thermostaten zo overzichtelijk mogelijk te maken, zodat niemand meer hoeft te zoeken naar de ideale slimme thermostaat. Aan de hand van de top 10 slimme thermostaten kom je direct de beste slimme thermostaten tegen. 

Vergelijking van de beste producten

Wij hebben onze top 10 slimme thermostaten natuurlijk niet zomaar in elkaar gezet. We hebben een slimme thermostaat test gedaan, zodat we met zekerheid kunnen zeggen dat we de beste slimme thermostaten op onze website hebben staan. 

Aan de hand van deze test hebben we een slimme thermostaat vergelijking kunnen maken. De slimme thermostaten vergelijken was niet makkelijk, maar we hebben wel een best geteste slimme thermostaat naar voren kunnen halen. 

Beste slimme thermostaat voor jou

Voor iedereen zit er wel wat tussen in onze top 10 slimme thermostaten. Dit komt doordat we een hele hoop verschillende slimme thermostaten met elkaar zijn gaan vergeliijken en we ervoor willen zorgen dat iedereen een goede slimme thermostaat kan vinden. Op die manier zorgen we ervoor dat de beste slimme thermostaat voor iedereen beschikbaar is. 

Onze prioriteit ligt bij het grondig testen van de slimme thermostaten en ervoor zorgen dat ze aan de behoeften van alle gebruikers voldoen. Daarom hebben we alles zorgvuldig onderzocht en alle mogelijke opties overwogen, zodat je zelf geen tijd meer hoeft te besteden aan het zoeken. Dit bespaart je veel tijd en moeite.

Inhoudsopgave

Google Nest Learning Thermostat Slimme thermostaat RVS.

5/5

De Google Nest Learning Thermostat Slimme thermostaat RVS is de perfecte oplossing voor jouw verwarmings- en klimaatbehoeften. Het is een slimme, gebruiksvriendelijke thermostaat die je helpt om met gemak je energieverbruik en je verwarmingskosten te verminderen. Deze thermostaat is uitgerust met een gebruiksvriendelijk LCD-scherm dat je precies laat zien wat er in je huis gebeurt. Het gebruiksgemak is optimaal doordat je alle instellingen eenvoudig kunt regelen met de draaiknop en de aanraakknop. De Google Nest Learning Thermostat Slimme thermostaat RVS is ook ontworpen om te werken met verschillende verwarmingssystemen. Het is compatibel met de meeste CV-ketels en warmtepompen, zodat je het systeem naar je eigen persoonlijke behoeften kunt aanpassen. Met deze slimme thermostaat kun je zelfs op afstand je verwarmingsinstellingen bedienen met je mobiele telefoon. Ook heeft de thermostaat een automatische uitschakelfunctie om het verwarmingssysteem te beschermen als er een storing optreedt.

tado° Slimme Thermostaat Starterskit V3+ Inclusief 4 Slimme Radiatorknoppen.

5/5

Kies voor de tado° Slimme Thermostaat Starterskit V3+ met 4 Slimme Radiatorknoppen als je je bestaande bedrade thermostaat wilt vervangen en je 4 extra radiatoren wilt bedienen. De slimme thermostaat is eenvoudig aan te sluiten op de bedrading van je huidige thermostaat. Met de tado° thermstaat kun je je verwarming eenvoudig en slim bedienen. Dankzij de slimme radiatorknoppen kun je je verwarming precies instellen op elke radiator. Zo creëer je een comfortabel klimaat in iedere kamer. Deze bedrade systemen zijn compatibel met alle modellen van de tado° Slimme Thermostaat, waardoor je ze eenvoudig en veilig kunt aansluiten. Met de geavanceerde functies zoals geofencing, energiebesparende modus en slimme timer ben je altijd verzekerd van het perfecte klimaat in je huis.

AVATO TUYA Slimme thermostaat voor CV-ketel- Inbouw -Thermostaat Via Wifi App besturing -stembediening.

5/5

De AVATO TUYA Slimme thermostaat voor CV-ketel is een innovatief product dat uw leven aanzienlijk eenvoudiger maakt. Met deze slimme thermostaat kunt u uw verwarming precies zo instellen als u wilt. De thermostaat is eenvoudig in te bouwen en te bedienen via de Smart Life-app. U kunt de temperatuur instellen met de stembediening, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over het bedienen met knoppen. U kunt de verwarming op afstand bedienen via WiFi, waardoor u altijd de perfecte temperatuur heeft. De thermostaat heeft een groot LCD-scherm waarop u de actuele temperatuur en instellingen kunt zien. Daarnaast heeft de thermostaat ook geavanceerde functies, zoals een verwarmingstimer en een energiebesparing-modus. Dit maakt het mogelijk om de verwarmingskosten te verlagen, terwijl u comfortabeler leeft. De AVATO TUYA slimme thermostaat voor CV-ketel is een must-have voor iedereen die op zoek is naar een gemakkelijke en efficiënte manier om de verwarming te regelen.

Google Nest Learning Thermostat Slimme thermostaat.

5/5

De 3e generatie Nest Slimme Thermostaat is de meest geavanceerde thermostaat die er is. Hij heeft een slanker en gestroomlijnder ontwerp en een groter en duidelijker scherm. Met de Afstandsweergave geeft hij de tijd of de ingestelde temperatuur vanaf de andere kant van de kamer weer. De slimme thermostaat kan je boiler aansturen en gebruikt OpenTherm‐technologie, zodat je nog meer energie kunt besparen. Bovendien leert de Nest Thermostaat van je. Hij leert je favoriete temperaturen in je huis kennen en verlaagt de temperatuur wanneer je weg bent. Met de Auto‐Schema‐functie kun je de temperatuur op afstand instellen. Daarnaast heeft hij een intelligente leercurve die gebruik maakt van alle informatie die hij heeft verzameld. Hierdoor weet hij precies wanneer hij moet verwarmen en wanneer hij energie kan besparen. In de afgelopen jaren heeft de Nest Thermostaat meer dan vier miljard kWh aan energie bespaard in miljoenen huishoudens over de hele wereld*. Dus als je wil besparen op je energierekening, is de Nest Slimme Thermostaat een slimme investering.

Honeywell Lyric T6 Slimme Thermostaat Bedraad.

5/5

De Honeywell Lyric T6 Slimme Thermostaat Bedraad is ontworpen om een eenvoudige, effectieve manier te bieden om uw woning te verwarmen. Deze thermostaat is voorzien van een aantal geavanceerde functies die uw leven makkelijker maken. De slimme technologie stelt u in staat om de temperatuur in uw huis op afstand te bedienen en heeft een geavanceerde temperatuurregeling, zodat uw huis altijd op de juiste temperatuur is. De Honeywell Lyric T6 Slimme Thermostaat Bedraad biedt ook een energiebesparende optie met een geïntegreerde slimme modus. De slimme modus schakelt automatisch de thermostaat in of uit wanneer nodig, waardoor uw energieverbruik wordt verminderd en uw energierekening lager wordt. Bovendien is de thermostaat gemakkelijk te installeren en te gebruiken, waardoor u geen professionele hulp nodig heeft om de thermostaat in te stellen. Het intuïtieve ontwerp van de thermostaat maakt het mogelijk om temperatuurinstellingen gemakkelijk te wijzigen. De Honeywell Lyric T6 Slimme Thermostaat Bedraad biedt ook een aantal extra functies waaronder een geavanceerde timer, waarmee u de temperatuur in uw huis kunt programmeren. De timer is ook geschikt voor alle soorten kamers, waardoor u een verscheidenheid aan verschillende ruimtes kunt beheren. De thermostaat is ook uitger.

tado° Slimme Thermostaat V3+ Starterskit Bedrade variant

5/5

NO DESCRIPTION

tado° Slimme Thermostaat V3+ Starterskit Draadloze variant.

5/5

Met de tado° Slimme Thermostaat V3+ Starterskit Draadloze variant kun je gemakkelijk je verwarmingssysteem automatiseren en zelfs gericht je woning verwarmen. Deze Slimme Thermostaat is een innovatieve en energiebesparende oplossing die je verwarmingssysteem slim stuurt. Met deze slimme thermostaat kun je de temperatuur van je woning aanpassen met behulp van je smartphone, tablet of computer. De tado° Slimme Thermostaat V3+ Starterskit Draadloze variant is eenvoudig te installeren en te gebruiken. Je kunt deze slimme thermostaat gebruiken als een standaard weerstandsthermostaat of als een slimme thermostaat die je verwarmingssysteem slim stuurt. Met de slimme thermostaat kun je ook kiezen voor verschillende verwarmingsopties, zoals het aanpassen van de temperatuur per kamer en het instellen van verschillende verwarmingsschema's. Met behulp van de slimme thermostaat kun je ook de temperatuur op afstand bedienen, zodat je altijd comfortabel thuiskomt. Dankzij de geavanceerde technologie kun je met de tado° Slimme Thermostaat V3+ Starterskit Draadloze variant zelfs energie besparen door het verwarmen van je woning te optimaliseren.

Bosch EasyControl slimme thermostaat (bedraad)

5/5

NO DESCRIPTION

Slimme Thermostaat Water Verwarming Met Wifi App Besturing Stembesturing Alexa Google Thermometer Touchscreen.

5/5

Deze slimme thermostaat voor waterverwarming heeft een scala aan innovatieve functies. Het is uitgerust met een WiFi-app, die het mogelijk maakt om de thermostaat vanaf elke locatie te besturen. Met deze app kun je de thermostaat instellen en bedienen, waardoor je altijd op de hoogte bent van de watertemperatuur. Daarnaast is de slimme thermostaat ook uitgerust met stembesturing met Amazon Alexa en Google Home. Met dit systeem kun je eenvoudig het temperatuurniveau instellen door simpelweg je stem te gebruiken. Bovendien is deze slimme thermostaat uitgerust met een kleurentouchscreen, waarmee je eenvoudig de instellingen en het temperatuurniveau kunt aanpassen. Dankzij het heldere display krijg je altijd een overzichtelijk beeld van wat er aan de hand is met je waterverwarming. Met al zijn functies biedt deze slimme thermostaat voor waterverwarming de perfecte oplossing voor een comfortabel en energiezuinig leven.

tado° Draadloze Temperatuursensor.

5/5

De Tado° Draadloze Temperatuursensor is een uitbreiding op je bestaande Tado installatie die je helpt om je woonomgeving nog comfortabeler te maken. Het product is ontworpen om de temperatuur in een bepaalde ruimte te meten. Je kunt de temperatuur meten in je woonkamer, slaapkamer, kelder of zelfs buiten. De sensor is draadloos, dus je hebt geen extra kabels of verbindingen nodig. Het is ook eenvoudig in gebruik. Je hoeft alleen de sensor aan te sluiten op je Tado bridge en je kunt direct beginnen met het meten van de temperatuur in je huis. De sensor is uitgerust met geavanceerde technologie, dus je krijgt altijd nauwkeurige resultaten. Bovendien kun je de sensor ook gebruiken om de luchtvochtigheid in je ruimte te meten. Dit helpt je om de luchtkwaliteit in je huis te verbeteren. Kortom, de Tado° Draadloze Temperatuursensor is een eenvoudig te gebruiken en betrouwbaar product dat je helpt om je leefomgeving comfortabeler te maken.

Veel gestelde vragen

Een slimme thermostaat kopen doe je niet iedere dag. Daarom is het goed om te weten waarom de prijzen kunnen verschillen. De prijzen verschillen omdat de slimme thermostaten ook van elkaar verschillen. Ze zijn zeker niet allemaal hetzelfde, waardoor het belangrijk is om wel de verschillen goed te benadrukken. 

Het is goed om te weten dat de slimme thermostaten op onze website nooit van mindere kwaliteit zijn. Wij zorgen er juist voor dat alleen de beste slimme thermostaten op onze website staan. Zo kunnen we ervoor zorgen dat je de mogelijkheid hebt om alleen de beste slimme thermostaten op onze website tegen te komen.

Het is wel goed om te weten waar je een slimme thermostaten kunt kopen. De plek waarop je dit kunt kopen kan namelijk nog wel verschillen. Je koopt de slimme thermostaten namelijk niet bij ons. Dit doe je bij één van onze aanbieders. Daarom is het belangrijk om te weten dat wij onze aanbieders volledig vertrouwen. 

Je kunt eenvoudig en snel op onze website doorgestuurd worden naar de aanbieders die de slimme thermostaten verkopen. Zo kun je ze snel kopen als je dit zal willen, zonder dat dit enige problemen op zullen leveren. Dat is natuurlijk ideaal wanneer je op zoek bent naar een slimme thermostaat.

De top 10 slimme thermostaten wordt door ons in elkaar gezet. Wij bepalen dan ook de top 10 slimme thermostaten. Wat is de beste slimme thermostaat bepalen wij dan ook. Dit doen wij niet alleen. Dit doen we samen met verschillende deskundigen, zodat we zeker weten dat alleen de beste slimme thermostaten er tussen komen te staan.

De top 10 slimme thermostaten wordt dus door ons bepaald, maar eerdere gebruikers hebben hier ook invloed op. Dit komt doordat we ook kijken naar de slimme thermostaat ervaringen. Dit zijn ervaringen die andere mensen al eens op hebben gedaan over de slimme thermostaten.

We hebben uit onze top 10 slimme thermostaten kunnen besilssen dat er voor iedereen wel een slimme thermostaat is, maar dat het gewoon soms een hoop zoek werk is. Daarom is de top 10 slimme thermostaten ook ontstaan. Op die manier hoef je niet meer uren te zoeken naar een slimme thermostaat. 

Voor een hele hoop mensen is het juist fijn om zo snel mogelijk een slimme thermostaat te vinden en hier niet meer mee bezig te hoeven zijn. Het is wel aan te raden om zelf nog wat onderzoek te doen over de slimme thermostaten, zodat je zeker weet dat het een goede aankoop gaat zijn.

Auteur

Jacob Jones

Ik ben Jacob Jones. Zoals je kunt zien ben ik de auteur. Voor mij is het van groot belang dat alle informatie klopt. Daarom schrijf ik nooit alleen, maar ik werk altijd samen met verschillende mensen om mij heen. Zo weet ik zeker dat alles tot in de puntjes geregeld wordt. 

Gepubliceerd op: 28 feb. 2023