10 best geteste slimme stekkers op volgorde

  1. veiligheid
  2. slimme stekker

Laatst bijgewerkt: 28 mrt. 2023

Ben je op zoek naar een slimme stekker, maar heb je geen idee waar je moet beginnen? Dan is deze top 10 van slimme stekkers, die populair is op de Nederlandse markt, precies wat je nodig hebt. Op dit moment zijn er veel verschillende modellen met verschillende functies, maar laten we eens kijken naar de top 10 die het meest gevraagd is. Vergelijk de slimme stekkers met elkaar, kijk welke de beste oplossing is voor jouw behoeften en maak zo een weloverwogen keuze. 

De top 10 beste slimme stekkers voor iedereen kun je snel en eenvoudig via deze pagina vinden. Op die manier hoef je hier niet al te lang naar te zoeken, maar krijg je toch de beste ervoor. 

Wij zijn voor je aan de slag gegaan om de top 10 slimme stekkers zo overzichtelijk mogelijk te maken, zodat niemand meer hoeft te zoeken naar de ideale slimme stekker. Aan de hand van de top 10 slimme stekkers kom je direct de beste slimme stekkers tegen. 

Vergelijking van de beste producten

Wij hebben onze top 10 slimme stekkers natuurlijk niet zomaar in elkaar gezet. We hebben een slimme stekker test gedaan, zodat we met zekerheid kunnen zeggen dat we de beste slimme stekkers op onze website hebben staan. 

Aan de hand van deze test hebben we een slimme stekker vergelijking kunnen maken. De slimme stekkers vergelijken was niet makkelijk, maar we hebben wel een best geteste slimme stekker naar voren kunnen halen. 

Beste slimme stekker voor jou

Voor iedereen zit er wel wat tussen in onze top 10 slimme stekkers. Dit komt doordat we een hele hoop verschillende slimme stekkers met elkaar zijn gaan vergeliijken en we ervoor willen zorgen dat iedereen een goede slimme stekker kan vinden. Op die manier zorgen we ervoor dat de beste slimme stekker voor iedereen beschikbaar is. 

Voor ons is het vooral belangrijk dat de slimme stekkers goed getest zijn en voor iedereen goed kunnen dienen. Daarom hebben we ook alles goed uitgezocht en gekeken welke mogelijkheden er zijn, zodat je hier zelf niet meer naar hoeft te zoeken. Dit scheelt je een hele hoop werk.

 

Inhoudsopgave

Smartify Slimme Stekker Smart Plug Incl. Tijdschakelaar Energiemeter.

5/5

Met de Smartify Smart Plug kan uw huis slimmer en energiezuiniger worden. De slimme stekker heeft een ingebouwde tijdschakelaar en energieverbruiksmeter die uw apparaten automatisch uit en aan kan zetten over verschillende tijdstippen. Zo kunt u energie besparen en geld besparen op uw stroomrekening. De stekker is zeer eenvoudig te installeren met een 2.4 Ghz Wifi verbinding. Met de gratis Smartify app kunt u de stekker bedienen waar u ook bent. U kunt uw apparaten aan- en uitzetten, tijden instellen voor het automatisch schakelen, geplande taken instellen en het energieverbruik bekijken. U heeft ook de mogelijkheid om de geplande taken te delen met andere gebruikers in uw netwerk. Bovendien heeft de stekker een dubbele stroombescherming voor extra veiligheid. Maak uw huis energiezuiniger met de Slimme Smartify Smart Plug met Tijdschakelaar en Energiemeter.

Slimme Stekker Met Energiemeter Tijdschakelaar SmartPlug kWh Meter 8 Stuks Voordeelverpakking.

5/5

Een slimme stekker met energiemeter en tijdschakelaar is een uitstekende manier om energieverbruik in de gaten te houden. Met de SmartPlug kWh meter kunt u ook uw energieverbruik op afstand monitoren. Met deze set van 8 stuks krijgt u een voordeelverpakking waarmee u kunt kiezen welke apparatuur u wilt aansluiten en wanneer u ze wilt laten draaien. Deze slimme stekker helpt u om uw energieverbruik aan te passen aan uw behoeften. De SmartPlug kWh meter is gemakkelijk te bedienen en heeft een intuïtief menu. U kunt het energieverbruik zelfs op afstand monitoren met deze slimme stekker. U kunt ook tijdschakelaars instellen voor automatisch aan/uit schakelen van uw elektrische apparatuur. Met deze voordeelverpakking van 8 stuks bespaart u ook geld. U kunt uw energieverbruik meten, regelen en monitoren met deze slimme stekkers. Met de SmartPlug kWh meter heeft u alle controle in handen waardoor u meer inzicht krijgt in uw energieverbruik en u kunt deze op maat aanpassen. Met deze Slimme Stekker Met Energiemeter Tijdschakelaar SmartPlug kWh Meter 8 Stuks Voordeelverpakking kunt u de voordelen van energiebesparing en -efficiëntie ervaren.

Slimme Stekker WiFi Met energiemeter 16A 1 stuks.

5/5

De Slimme Stekker WiFi Met Energiemeter 16A 1 stuks is het perfecte product om je energieverbruik te beheren. Dankzij de wifi-verbinding hoeft er geen extra hub aangesloten te worden. Je kunt de stekker eenvoudig op afstand bedienen met je telefoon. Met de ingebouwde energiemeter kun je je energieverbruik in de gaten houden. Zo kun je gemakkelijk je energiekosten verminderen. De Slimme Stekker WiFi Met Energiemeter 16A biedt ook andere geweldige functies. Zo kun je eenvoudig een timer instellen om de stroomtoevoer naar apparatuur te reguleren. Je kunt ook meerdere stekkers aansluiten, zodat je meerdere apparaten in een keer kunt aan- of uitzetten. De stekker heeft ook overbelastingsbescherming, zodat je niet in de problemen komt met je elektriciteitskosten. Bovendien is de stekker geschikt voor apparaten tot 16A, waardoor je veel apparaten tegelijk kunt aansluiten.

Iqonic Slimme Stekker Smart Plug Incl. Tijdschakelaar Energiemeter Verbruiksmeter 4 Stuks 16A.

5/5

Maak je woning slim met de Iqonic Slimme Stekker Smart Plug. Met deze vier stuks 16A stekker heb je alles wat je nodig hebt om je woning te automatiseren. Met de gratis SmartLife app is de installatie eenvoudig en je kunt vanaf de andere kant van de wereld je lampen aan- en uitzetten. Met de Energiemeter in de app heb je een duidelijk overzicht van je dagelijkse en maandelijkse stroomverbruik. Met de handige tijdschakelaar stel je eenvoudig automatische aan/uit programma’s in, wat handig is wanneer je op vakantie bent. Ook heb je de mogelijkheid om je lampen te bedienen met je stem via Google Home of Amazon Alexa. Geniet van deze slimme oplossing en geniet van de vele voordelen die de Iqonic Slimme Stekker Smart Plug te bieden heeft.

TP-Link Tapo P115 Mini Slimme Stekker Energiebewaking 1-Pack.

5/5

De TP-Link Tapo P115 Mini Slimme Stekker Energiebewaking 1-Pack is een slimme oplossing voor het monitoren van je energieverbruik en het beheren van je verbonden apparaten. Deze stekker heeft een compact design waardoor hij gemakkelijk in elke stopcontact past. Met de Tapo app kun je vanaf elke locatie je verbonden apparaten beheren. De Tapo P115 is meer dan alleen een slimme stekker. Het biedt ook bescherming voor je gezin door het beheren van verbruik en het afsluiten van apparaten. Je kunt zelfs een timer instellen voor automatisch aan- en uitschakelen van je apparaten. Daarnaast houdt het je verbruik in de gaten waardoor je kunt zien welke apparaten je het meeste energie gebruiken. Zo kun je je energieverbruik verminderen en op de lange termijn geld besparen.

Tuya slimme stekker enkel Smartplug met energiemeting Smart Life app Slimme verlichting.

5/5

Met deze slimme stekker kunt u eenvoudig verbinding maken met uw smartphone via de Smart Life app. U krijgt hiermee een compleet overzicht van alle verbonden apparaten en kunt deze op afstand bedienen. Met de app kunt u ook verschillende instellingen aanpassen en zo uw verbruik verminderen. U kunt ook slimme verlichting aansluiten op deze stekker. U kunt de verlichting dimmen, uit- en aanzetten, maar ook een timer instellen en zo uw energieverbruik verminderen. De stekker is tevens te verbinden met een voice assistant zoals Google Home of Amazon Alexa. U kunt dan uw verlichting bedienen met uw stem. Ook is het mogelijk om verschillende scènes en routines in te stellen voor een optimale gebruikservaring. De Tuya slimme stekker enkel Smartplug met energiemeting Smart Life app Slimme verlichting is een eenvoudig te gebruiken en multifunctioneel apparaat. U kunt met deze stekker veel apparaten slim maken, energie besparen en slimme verlichting bedienen. Pas uw energieverbruik naar wens aan met de handige Smart Life app en geniet van veel gemak.

Philips Hue Smart plug Slimme Stekker Nederland.

5/5

Met de Philips Hue Smart Plug Slimme Stekker Nederland breng je je bestaande verlichting letterlijk in de 21ste eeuw. Met deze slimme stekker verander je jouw standaardverlichting in een geavanceerde, draadloos bestuurbare lamp. Je kunt de verlichting aan- en uitzetten met de Philips Hue app of zelfs met je stem. De Philips Hue Smart Plug Slimme Stekker Nederland heeft een onopvallend en compact formaat met aan de bovenkant een extra aan/uit-schakelaar. De stekker is voorzien van randaarde (type F), waardoor deze geschikt is voor gebruik in Nederland en vele andere Europese landen. Daarnaast is het ook mogelijk om extra functies, zoals het instellen van timers, toe te voegen door verbinding te maken met de Philips Hue Bridge. Door de Philips Hue Smart Plug Slimme Stekker Nederland te gebruiken, kun je je verlichting gemakkelijk aanpassen en bedienen en heb je meer controle over je verlichting. De slimme stekker is een eenvoudige en betaalbare manier om de verlichting in je huis te verbeteren.

Hombli Slimme Stekker WiFi Timerfunctie en Energiemeter Werkt met Amazon Alexa en Google Home 3 stuks.

5/5

De Hombli slimme stekker is een handige oplossing om je elektrische apparaten in je huis op afstand te bedienen. Je kunt de slimme stekker programmeren om te schakelen op basis van tijd, temperatuur of vochtigheid. Zo kun je je apparaten automatisch inschakelen of uitschakelen, zodat je nooit meer vergeet je apparaten uit te zetten. Daarnaast heeft de Hombli slimme stekker ook een energiebesparende functie. Je kunt precies zien hoeveel stroom je apparaat verbruikt, waardoor je inzicht krijgt in je energieverbruik en je energierekening kunt verlagen. De slimme stekker is ook geschikt voor veel verschillende apparaten, zoals luchtbevochtigers, verlichting, ventilatoren en meer.

Nedis SmartLife Smart Stekker | Wi-Fi | 3 Stuks | 3680 W | Type F (CEE 7/3) | -10 45 °C | Android™ IOS.

5/5

Met de slimme Nedis®-stekkers kun je al je elektrische apparaten binnenshuis op afstand bedienen met je smartphone of tablet. Zo maak je elk apparaat slim. Of je nu de keukenverlichting, de televisie of de verwarming wilt aan- of uitzetten, het is allemaal mogelijk met deze slimme stekkers. Je kunt de stekkers bedienen met de Nedis® SmartLife-app of je koppelt ze aan Google Home of Amazon Alexa om deze met je stem te bedienen. Met deze slimme stekkers heb je altijd grip op je energieverbruik. De stekkers zijn geschikt voor apparaten met een vermogen tot 3680 W en een spanning van 220-240V, type F (CEE 7/3). Bovendien zijn de stekkers bestand tegen extreme temperaturen van -10°C tot 45°C. De applicatie is met zowel Android™ als IOS compatibel.

Nedis SmartLife Smart Stekker | Wi-Fi | IP44 | 3680 W | Randaarde stekker Type F (CEE 7/7) | -5 40 °C | Android™ IOS.

5/5

De Nedis SmartLife Smart Stekker is een handige draadloze stekker die gebruikt kan worden voor het aansturen van elk apparaat dat buiten staat. De stekker kan eenvoudig worden aangesloten en verbonden met uw Wi-Fi-router met behulp van de SmartLife app. De IP44-beschermingsgraad zorgt ervoor dat het stekkerblok bestand is tegen stof en water. Bovendien is de stekker uitermate geschikt voor temperaturen tussen -5°C en 40°C. Het draadloze stekkerblok ondersteunt een vermogen tot 3680 W en heeft een standaard Randaarde stekker Type F (CEE 7/7). Met deze stekker heeft u de mogelijkheid om via Android™ en iOS apparaten te bedienen. De Nedis SmartLife Smart Stekker is een eenvoudige oplossing als u het verbruik van uw apparaten buiten wilt beheren. U kunt het stekkerblok instellen om te werken op vaste tijden, of u kunt het aan- en uitzetten vanaf afstand. Met deze stekker kunt u uw buitenapparaten aanpassen aan uw levensstijl en het verbruik verminderen. U kunt de stekker ook gebruiken om een timer in te stellen voor het automatisch aan- en uitzetten van uw apparaten. Met de Nedis SmartLife Smart Stekker kunt u uw buitenapparaten eenvoudig bedienen en het verbruik ervan beheren.

Veel gestelde vragen

Een slimme stekker kopen doe je niet iedere dag. Daarom is het goed om te weten waarom de prijzen kunnen verschillen. De prijzen verschillen omdat de slimme stekkers ook van elkaar verschillen. Ze zijn zeker niet allemaal hetzelfde, waardoor het belangrijk is om wel de verschillen goed te benadrukken. 

Het is goed om te weten dat de slimme stekkers op onze website nooit van mindere kwaliteit zijn. Wij zorgen er juist voor dat alleen de beste slimme stekkers op onze website staan. Zo kunnen we ervoor zorgen dat je de mogelijkheid hebt om alleen de beste slimme stekkers op onze website tegen te komen.

Het is wel goed om te weten waar je een slimme stekkers kunt kopen. De plek waarop je dit kunt kopen kan namelijk nog wel verschillen. Je koopt de slimme stekkers namelijk niet bij ons. Dit doe je bij één van onze aanbieders. Daarom is het belangrijk om te weten dat wij onze aanbieders volledig vertrouwen. 

Je kunt eenvoudig en snel op onze website doorgestuurd worden naar de aanbieders die de slimme stekkers verkopen. Zo kun je ze snel kopen als je dit zal willen, zonder dat dit enige problemen op zullen leveren. Dat is natuurlijk ideaal wanneer je op zoek bent naar een slimme stekker.

De top 10 slimme stekkers wordt door ons in elkaar gezet. Wij bepalen dan ook de top 10 slimme stekkers. Wat is de beste slimme stekker bepalen wij dan ook. Dit doen wij niet alleen. Dit doen we samen met verschillende deskundigen, zodat we zeker weten dat alleen de beste slimme stekkers er tussen komen te staan.

De top 10 slimme stekkers wordt dus door ons bepaald, maar eerdere gebruikers hebben hier ook invloed op. Dit komt doordat we ook kijken naar de slimme stekker ervaringen. Dit zijn ervaringen die andere mensen al eens op hebben gedaan over de slimme stekkers.

We hebben uit onze top 10 slimme stekkers kunnen besilssen dat er voor iedereen wel een slimme stekker is, maar dat het gewoon soms een hoop zoek werk is. Daarom is de top 10 slimme stekkers ook ontstaan. Op die manier hoef je niet meer uren te zoeken naar een slimme stekker. 

Voor een hele hoop mensen is het juist fijn om zo snel mogelijk een slimme stekker te vinden en hier niet meer mee bezig te hoeven zijn. Het is wel aan te raden om zelf nog wat onderzoek te doen over de slimme stekkers, zodat je zeker weet dat het een goede aankoop gaat zijn.

Auteur

Jacob Jones

Ik ben Jacob Jones. Zoals je kunt zien ben ik de auteur. Voor mij is het van groot belang dat alle informatie klopt. Daarom schrijf ik nooit alleen, maar ik werk altijd samen met verschillende mensen om mij heen. Zo weet ik zeker dat alles tot in de puntjes geregeld wordt. 

Gepubliceerd op: 28 feb. 2023