10 best geteste slimme buitenverlichtingen op volgorde

  1. veiligheid
  2. slimme buitenverlichting

Laatst bijgewerkt: 29 apr. 2024

De voordelen van slimme buitenverlichting kunnen niet worden overschat. Met de juiste verlichting transformeer je je tuin in een magische wereld en creëer je een prachtig visueel landschap. Maar welke slimme buitenverlichting moet je kiezen? Wij hebben de tien meest gevraagde slimme buitenverlichting op de Nederlandse markt bekeken, waarvan elk product verschillende voordelen biedt. Laat je verleiden en kies de slimme buitenverlichting die je tuin verandert in een magische wereld. 

De top 10 beste slimme buitenverlichtingen voor iedereen kun je snel en eenvoudig via deze pagina vinden. Op die manier hoef je hier niet al te lang naar te zoeken, maar krijg je toch de beste ervoor. 

Wij zijn voor je aan de slag gegaan om de top 10 slimme buitenverlichtingen zo overzichtelijk mogelijk te maken, zodat niemand meer hoeft te zoeken naar de ideale slimme buitenverlichting. Aan de hand van de top 10 slimme buitenverlichtingen kom je direct de beste slimme buitenverlichtingen tegen. 

Vergelijking van de beste producten

Wij hebben onze top 10 slimme buitenverlichtingen natuurlijk niet zomaar in elkaar gezet. We hebben een slimme buitenverlichting test gedaan, zodat we met zekerheid kunnen zeggen dat we de beste slimme buitenverlichtingen op onze website hebben staan. 

Aan de hand van deze test hebben we een slimme buitenverlichting vergelijking kunnen maken. De slimme buitenverlichtingen vergelijken was niet makkelijk, maar we hebben wel een best geteste slimme buitenverlichting naar voren kunnen halen. 

Beste slimme buitenverlichting voor jou

Voor iedereen zit er wel wat tussen in onze top 10 slimme buitenverlichtingen. Dit komt doordat we een hele hoop verschillende slimme buitenverlichtingen met elkaar zijn gaan vergeliijken en we ervoor willen zorgen dat iedereen een goede slimme buitenverlichting kan vinden. Op die manier zorgen we ervoor dat de beste slimme buitenverlichting voor iedereen beschikbaar is. 

Onze prioriteit ligt bij het grondig testen van de slimme buitenverlichtingen en ervoor zorgen dat ze aan de behoeften van alle gebruikers voldoen. Daarom hebben we alles zorgvuldig onderzocht en alle mogelijke opties overwogen, zodat je zelf geen tijd meer hoeft te besteden aan het zoeken. Dit bespaart je veel tijd en moeite.

Inhoudsopgave

Lueas® Grondverlichting op zonne-energie Telefoonbestuurbaar Inbouwspots Ø30 grondspotjes RGB 10 stuks Waterdicht led.

5/5

Deze Lueas® Grondverlichting op zonne-energie Telefoonbestuurbaar Inbouwspots Ø30 grondspotjes RGB 10 stuks Waterdicht led zijn ideaal voor iedereen die op zoek is naar een mooie en veelzijdige tuinverlichting. Met deze lampen kan je zelf je tuin verlichten door gebruik te maken van de app op je smartphone. Hiermee kan je de kleur, de tijdsklok of een timer naar wens instellen. Dankzij het slimme ontwerp van de lampen, werken ze automatisch en heb je geen omkijken naar de verlichting. Daarnaast zijn de lampen ook nog eens waterdicht en kosteloos in gebruik, waardoor je kan genieten van een mooi verlichte tuin zonder dat het je geld kost.

Kleuren Tuinspot Stark 6 stuks incl Snoer Stekker.

5/5

Deze set Kleuren Tuinspot Stark 6 stuks incl. Snoer Stekker is een ideale oplossing voor je tuinverlichting. Het is een plug and play set, dus je kunt de spot heel gemakkelijk plaatsen. Met de meegeleverde grondspie, 2 meter snoer en geaarde stekker is het kinderspel om deze tuinspot te installeren. De GU10 aansluiting maakt het mogelijk om de slimme WIFI LED lichtbron te gebruiken. Met deze lampen kun je de helderheid en kleur van het licht eenvoudig aanpassen en het wooncomfort optimaliseren. Zo kun je bijvoorbeeld van helder en feller licht naar dimmer en warmer omgevingslicht overschakelen. Daarnaast kun je met deze spot ook een mooi licht en schaduwspel creëren. Geniet in stijl van je tuin in de late uurtjes!

Philips Hue Lily tuinspot en gekleurd licht 1-spot - laagspanning uitbreiding.

5/5

Krijg ultieme slimme verlichting met de Philips Hue Lily tuinspot en gekleurd licht 1-spot - laagspanning uitbreiding. Met deze uitbreidingsset kun je meer tuinspots aan je systeem toevoegen. De set bevat één lichtpunt en de kabel die je nodig hebt om de lamp aan te sluiten op de basisset. Je hebt ook de voeding van de Lily basisset nodig om de lamp van stroom te voorzien. Verbind de lamp met je Hue systeem en geniet van 16 miljoen kleuren om de tuin of het terras te verfraaien. Bedien de lamp moeiteloos met de Philips Hue app op je smartphone of tablet. Met geofencing kun je bijvoorbeeld de tuinverlichting automatisch laten aangaan als je het huis nadert. Bovendien is de Hue Lily stofdicht en beschermd tegen waterstralen dankzij zijn IP67-classificatie. Geniet van een prachtig uitzicht met deze slimme verlichting en verruim je mogelijkheden.

Philips Hue Calla sokkellamp en gekleurd licht - laag laagspanning uitbreiding.

5/5

Met de Philips Hue Calla sokkellamp en gekleurd licht haal je ultieme slimme verlichting in huis. Deze lage sokkellamp is voorzien van ingebouwde LED-verlichting die licht geeft in tot wel 16 miljoen kleuren. Hiermee is de lamp geschikt om je tuin, tuinpad of oprit te verfraaien. Verbind de lamp eenvoudig aan je Hue systeem en Hue Bridge om hem te bedienen via de Philips Hue app op je smartphone of tablet. Je kunt daarnaast ook kiezen voor functionele bediening door middel van timers en automatische schakelfuncties. Met geofencing kun je bovendien je lampen automatisch laten aangaan als je het huis nadert. De Hue Calla is spatwaterdicht dankzij zijn IP44-classificatie. De Philips Hue Calla White and color ambiance lage sokkellamp is de perfecte uitbreiding op je bestaande Philips Hue Calla basisset. De uitbreiding wordt geleverd met een kabel voor aansluiting op de basisset. Zo ben je verzekerd van betrouwbare verbinding en kun je optimaal genieten van al het moois dat de lamp te bieden heeft. Gebruik de lamp bijvoorbeeld om je tuin, oprit of tuinpad sfeervol te verlichten. Of gebruik de lampen in combinatie met timers en automatische schakelfuncties voor extra functionaliteit. Met de Hue Calla heb je de mogelijkheid om de sfeer in en rondom je huis helemaal naar je eigen smaak aan te passen.

Philips Hue Lily tuinspot en gekleurd licht 1-spot - laagspanning basis.

5/5

De Philips Hue Lily White and color ambiance tuinspot is een slimmere manier om je tuin te verlichten. Deze zwarte basisset bevat een lichtpunt, een voedingsunit en alle kabels die je nodig hebt om aan de slag te gaan. Je kunt de Lily eenvoudig in de grond steken met zijn aardpen en zo mooie objecten of bomen uitlichten. Dankzij de Philips Hue Bridge heb je toegang tot maar liefst 16 miljoen kleuren om de juiste sfeer te creëren. Met de handige app op je smartphone of tablet kun je slimme timers en automatische schakelfuncties instellen, zoals geofencing: je tuinverlichting gaat automatisch aan als je het huis nadert. Omdat de Hue Lily stofdicht en waterbestendig is (IP67-classificatie), is hij te gebruiken in elk weer. Dit maakt de Lily de ultieme slimme verlichting voor je tuin.

Philips Hue Discover verstraler en gekleurd licht.

5/5

De Philips Hue Discover White and Color Ambiance verstraler is een veelzijdige lamp waarmee je je woning kunt opleuken en beveiligen. De lamp heeft een krachtige LED-verlichting die 16 miljoen kleuren kan schijnen, zodat je de juiste sfeer kunt creëren. De verstraler is bedraad en heeft een IP44-classificatie, dus hij is spatwaterdicht. De lamp is compatibel met de Philips Hue Bridge, waardoor je de lamp kunt bedienen via de Philips Hue app. Je kunt de verstraler ook op een functionele manier gebruiken, bijvoorbeeld als beveiliging, door middel van timers en automatische schakelfuncties. Met geofencing kun je de lampen ook automatisch laten aangaan als je het huis nadert. Zo kun je eenvoudig je woning sfeervol en veilig maken.

Philips Hue Lily XL-tuinspot en gekleurd licht - laagspanning.

5/5

De Philips Hue Lily XL-tuinspot en gekleurd licht - laagspanning is de perfecte oplossing voor de ultieme slimme verlichting. De stevige LED-lamp biedt een heldere verlichting in 16 miljoen kleuren of 50.000 wittinten en is met een laag voltage te gebruiken. Het installeren van de lamp is heel eenvoudig en je hebt geen elektricien nodig. Je kunt de lamp koppelen aan de Philips Hue Bridge waardoor je de lamp kunt bedienen met de Hue app op je mobiel of tablet. Je krijgt toegang tot verschillende slimme functies zoals timers en geofencing. De Philips Hue Lily XL-tuinspot is stofdicht en beschermd tegen waterstralen volgens de IP65-norm. Als je nog geen voeding hebt voor buitenverlichting, dan is deze los verkrijgbaar in 40W of 100W. Deze lamp is de ideale uitbreiding van je buitenverlichting voor een betere verlichting van je oprit, tuin of vijver. Met de Philips Hue Lily XL-tuinspot en gekleurd licht - laagspanning creëer je de perfecte sfeer buiten.

Philips Hue Outdoor Welcome Floodlight Schijnwerper zachtwit licht - 15W IP44.

5/5

De Philips Hue Outdoor Welcome Floodlight Schijnwerper zachtwit licht - 15W IP44 is een ultieme slimme verlichting voor uw woning. Met de ingebouwde LED-verlichting levert de verlichting warmwit licht, waarmee u kunt zorgen voor sfeer en veiligheid. Met een afzonderlijk verkrijgbare Philips Hue Bridge is de lamp eenvoudig te bedienen via de Philips Hue app op uw smartphone of tablet. Deze app biedt u een functionele bediening, waaronder timers en bediening op afstand, zodat u er zeker van kunt zijn dat uw verlichting altijd aan staat als u thuiskomt. De zachtwitte Philips Hue lamp is met IP44 ontworpen en is daarom spatwaterdicht. Deze lamp is perfect voor gebruik buitenshuis en biedt u het beste van twee werelden: veiligheid en sfeer. De lamp is eenvoudig te installeren en biedt u veel flexibiliteit in de bediening. Met de geofencing-technologie verwelkomt uw slimme verlichting u elke keer als u thuiskomt. Deze Philips Hue lamp is een perfecte keuze voor uw woning, zowel binnen als buiten.

Philips Hue Impress sokkellamp en gekleurd licht - hoog.

5/5

De Philips Hue Impress White and color ambiance sokkellamp is een stijlvolle oplossing voor buitenverlichting. Met zijn strakke zwarte vormgeving en ingebouwde LED-verlichting achter glazen panelen is het een perfecte aanvulling voor elke buitenomgeving. De lamp heeft 16 miljoen kleuren die je eenvoudig kunt bedienen via de Philips Hue Bridge. De Philips Hue app op je smartphone of tablet biedt je tal van slimme lichtfuncties zoals bediening op afstand, timers en geofencing-technologie. Zo kan de buitenverlichting automatisch aangaan als je je huis nadert. De lamp is weerbestendig met een IP44-classificatie, dus je hoeft je geen zorgen te maken over regen en wind. Met de Philips Hue Impress White and color ambiance sokkellamp creëer je een sfeervolle buitenomgeving met een verlichting die je precies kunt afstemmen op je stijl.

Philips Hue Fuzo sokkellamp warmwit licht laag.

5/5

De Philips Hue Fuzo sokkellamp met warmwit licht biedt ultieme slimme verlichting. Met zijn strakke, moderne vormgeving en ingebouwde LED-verlichting verfraait hij elke buitenruimte. De lamp is IP44-geclassificeerd, wat betekent dat hij spatwaterdicht is en ideaal is voor buiten. Vergeet niet om de Philips Hue Bridge te koppelen voor toegang tot alle slimme verlichtingsfuncties zoals persoonlijke timers en geofencing. Geofencing zorgt ervoor dat de buitenverlichting automatisch gaat branden als je je woning nadert. De lamp biedt een hoge lichtopbrengst, waardoor je altijd een warm welkom krijgt. De Philips Hue Fuzo is ontworpen om eenvoudig te installeren. De lamp is voorzien van een stevige voet waarmee hij gemakkelijk op elke oppervlakte kan worden geplaatst. Hij verbruikt ook weinig energie, wat betekent dat hij de perfecte oplossing is voor een duurzame slimme verlichting. Met de Philips Hue Fuzo kun je de perfecte buitenverlichting creëren die aan al je behoeften voldoet.

Veel gestelde vragen

Een slimme buitenverlichting kopen doe je niet iedere dag. Daarom is het goed om te weten waarom de prijzen kunnen verschillen. De prijzen verschillen omdat de slimme buitenverlichtingen ook van elkaar verschillen. Ze zijn zeker niet allemaal hetzelfde, waardoor het belangrijk is om wel de verschillen goed te benadrukken. 

Het is goed om te weten dat de slimme buitenverlichtingen op onze website nooit van mindere kwaliteit zijn. Wij zorgen er juist voor dat alleen de beste slimme buitenverlichtingen op onze website staan. Zo kunnen we ervoor zorgen dat je de mogelijkheid hebt om alleen de beste slimme buitenverlichtingen op onze website tegen te komen.

Het is wel goed om te weten waar je een slimme buitenverlichtingen kunt kopen. De plek waarop je dit kunt kopen kan namelijk nog wel verschillen. Je koopt de slimme buitenverlichtingen namelijk niet bij ons. Dit doe je bij één van onze aanbieders. Daarom is het belangrijk om te weten dat wij onze aanbieders volledig vertrouwen. 

Je kunt eenvoudig en snel op onze website doorgestuurd worden naar de aanbieders die de slimme buitenverlichtingen verkopen. Zo kun je ze snel kopen als je dit zal willen, zonder dat dit enige problemen op zullen leveren. Dat is natuurlijk ideaal wanneer je op zoek bent naar een slimme buitenverlichting.

De top 10 slimme buitenverlichtingen wordt door ons in elkaar gezet. Wij bepalen dan ook de top 10 slimme buitenverlichtingen. Wat is de beste slimme buitenverlichting bepalen wij dan ook. Dit doen wij niet alleen. Dit doen we samen met verschillende deskundigen, zodat we zeker weten dat alleen de beste slimme buitenverlichtingen er tussen komen te staan.

De top 10 slimme buitenverlichtingen wordt dus door ons bepaald, maar eerdere gebruikers hebben hier ook invloed op. Dit komt doordat we ook kijken naar de slimme buitenverlichting ervaringen. Dit zijn ervaringen die andere mensen al eens op hebben gedaan over de slimme buitenverlichtingen.

We hebben uit onze top 10 slimme buitenverlichtingen kunnen besilssen dat er voor iedereen wel een slimme buitenverlichting is, maar dat het gewoon soms een hoop zoek werk is. Daarom is de top 10 slimme buitenverlichtingen ook ontstaan. Op die manier hoef je niet meer uren te zoeken naar een slimme buitenverlichting. 

Voor een hele hoop mensen is het juist fijn om zo snel mogelijk een slimme buitenverlichting te vinden en hier niet meer mee bezig te hoeven zijn. Het is wel aan te raden om zelf nog wat onderzoek te doen over de slimme buitenverlichtingen, zodat je zeker weet dat het een goede aankoop gaat zijn.

Auteur

Jacob Jones

Ik ben Jacob Jones. Zoals je kunt zien ben ik de auteur. Voor mij is het van groot belang dat alle informatie klopt. Daarom schrijf ik nooit alleen, maar ik werk altijd samen met verschillende mensen om mij heen. Zo weet ik zeker dat alles tot in de puntjes geregeld wordt. 

Gepubliceerd op: 28 feb. 2023